Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide
  • Pret redus

VICHY LIFTACTIV SUPREME CREMA NOAPTE 50ML

124,00 RON
93,00 RON Salvează 25%
cu TVA

4 Produse
30.09.2022
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este un strat al pielii foarte activ si important deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule si noi fibre, asa numitele „molecule de tinerete”.

Un zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid. Vichy il extrage in forma sa ultra-pura, utilizand un proces de hidroliza care ii pastreaza originea naturala si ia doar cea mai activa parte din molecula pentru a o livra la puterea ei maxima.

Ramnoza este recunoscuta in farmacologie pentru proprietatile sale calmante. Este 100% buna pentru piele si nu duce la glicatie.

Astfel, noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat.

Rezultate:
Eficacitate antirid si fermitate pentru un efect lifting durabil
- Actioneaza eficient asupra celor 5 tipuri de riduri principale de pe fata si gat
- Confera fermitate pielii: 85%

Piele integral transformata din a 4-a zi: mai neteda, luminoasa, intinsa
Pentru TOATE TIPURILE DE TEN

Mod de prezentare: 50 ml.

4 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
30.09.2022

Referințe specifice