Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

NEBEXPERT PACHET MINI ADULT+MASCA COPIL

120,00 RON
cu TVA

1 Obiect
01.01.2030
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

Aparat de aerosoli cu funcţionare continuă şi performanţe excelente în tratarea căilor respiratorii superioare şi inferioare. Este dotat cu un flacon nebulizor modern, care permite selectarea dimensiunii particulelor şi prevăzut cu un sistem de supape care împiedică disiparea medicamentului în faza de expiraţie. Compresorul cu piston rotativ asigură o vaporizare eficientă la un nivel redus de zgomot.

Nebulizatorul cu compresor NebExpert Turbo este un produs conceput să răspundă nevoii de a avea un aparat compact, uşor de folosit şi inovator (brevetat), capabil să asigure performanţe de vârf în tratarea şi ameliorarea problemelor respiratorii. Produsul este foarte silenţios şi are un design modern. Este prevăzut cu un filtru extern pentru aspiraţia aerului.

Nebulizatorul NebExpert Turbo este fabricat cu respectarea normelor europene în vigoare privind criteriile constructive pentru siguranţa aparatelor medicale (Standard EN 60 601-1) şi a directivelor Comunităţii Europene (Dir 93/42 EEC).

Accesoriile furnizate împreună cu aparatul sunt: flaconul de nebulizare (partea superioară, partea inferioară, ajutaj, set căpăcele cu supapă, reductor de particule), piesă bucală, piesă nazală şi mască adult cu legături şi mască copil cu legături.

Flaconul de nebulizare este prevăzut cu un sistem care împiedică medicamentul lichid să se răstoarne şi-l face mai uşor de utilizat, întrucât rămâne în poziţie verticală pe orice suprafaţă orizontală (chiar şi cu tubul de aer conectat).

 

Recomandat pentru:

Tratamentul afecţiunilor căilor respiratorii superioare şi inferioare la domiciliu sau în unităţi sanitare.

Flacon nebulizor “Sphera” brevetat, uşor de configurat pentru tratamentul căilor respiratorii superioare sau inferioare

Randament excelent în utilizarea medicamentului (pierderi minime)

Set complet de accesorii

 Compresorul robust cu piston asigură o funcţionare continuă a aparatului

• Dimensiunea particulelor nebulizate se poate modifica prin simpla introducere sau scoatere a unei piese (reductor de particule) în / din flaconul nebulizor:

- reductor de particule pus – particule foarte fine, pentru tratamentul căilor respiratorii inferioare

- reductor de particule scos – particule ceva mai mari, pentru tratamentul căilor respiratorii superioare

• Perechea de căpăcele cu supapă asigură circuite diferite pentru aerul inspirat şi cel expirat, mărind viteza de nebulizare şi împiedicând contaminarea medicamentului cu vaporii expiraţi din plămâni

• Posibilitate de activare a nebulizării numai pe durata fazei de inspiraţie, pentru a se evita dispersia inutilă a medicamentului

 Specificatii tehnice:

Dimensiuni: 210x160x115 mm

Masa: 1,5 kg

Presiune maximă: 2,7 bar

Debit de aer (teoretic): 10 l/min

Regim de funcţionare: continuu

Zgomot la 1 m distanţă: <55 dB (A)

Capacitatea flaconului nebulizor: 7cc

Viteza de nebulizare: 1 cc / 3,5 min.

Dimensiunea medie a particulelor: MMAD 3,37 μm (Valori aproximative măsurate cu ser fiziologic 0.9%)

1 Obiect

Fișă tehnică

Data expirării
01.01.2030

Referințe specifice