Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre

KIT TEST RAPID IgG-IgM DIAGNOSTIC COVID-19 SETRO

53,20 RON
cu TVA

54 Produse
30.09.2021 30.10.2021
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

Kit testare anticorpi COVID-19 (autorizat in Romania de ANMDM si MS)

Aceste teste se folosesc doar de către personal medical calificat.

Testul COVID-19 IgM/IgG Ab se utilizează pentru detectarea calitativă a anticorpilor IgM si IgG ai COVID-19 (SARS-CoV-2) prezenţi în probele de sange integral, ser sau plasma ale pacienţilor umani simptomatici. În stadiile incipiente ale infecţiei (primele 3 până la 7 zile) anticorpii IgM şi IgG anti-SARS-CoV-2 pot fi sub limita de detecţie a testului.

Testul rapid COVID-19 lgM/lgG este un test imunocromatografic bazat pe nanoparticule de aur folosit pentru depistarea calitativă a infectiei cu SARS-CoV-2 prin măsurarea anticorpilor lgM si lgG din sânge (colectat din deget sau venă), ser sau plasmă.

Kit-urile de testare sunt precise si usor de utilizat, iar rezultatele pot fi observate cu ochiul liber în aproximativ 10 minute.

Testul detectează prezenta anticorpilor, care sunt proteine specifice apărute ca răspuns la infectii. Anticorpii pot fi găsiti în sângele celor care sunt testati si după infectie.

Anticorpii detectati prin acest test indică faptul că o persoană a avut un răspuns imunitar la COVID-19, indiferent dacă pacientul are simptome sau nu.

Rezultatele testului de anticorpi sunt importante în detectarea persoanelor infectate cu putine simptome sau fară.

Deoarece încă nu există niciun medicament sau vaccin, cea mai bună modalitate de a combate această infectie este izolarea. Multi oameni nu au simptome. Din această cauză, diagnosticul rapid este foarte important. Testarea ajută comunitatea să identifice si să izoleze suspectii de COVID-19.

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE

Acest test utilizează anticorpi anti IgM şi IgG uman şi anticorpi policlonali de capră anti IgG de şoarece încorporaţi într-o membrană de nitroceluloză. Testul COVID-19 IgM/IgG Ab este un test rapid imunocromatografic ce se bazează pe aplicarea reactiei extrem de specifice anticorp-antigen alături de tehnologia cu aur nanocoloidal. Aurul coloidal este utilizat alături de alti reactivi pentru conjugarea unei cantităţi suficiente de antigeni ai noului coronavirus.

În timpul testării, anticorpii IgM ai SARS-CoV-2 din probă reacţionează cu antigenul recombinat al coronavirusului din test pentru a forma un complex care este apoi combinat cu anticorpii monoclonali anti IgM uman ce acoperă zona de test în dreptul liniei T1. În prezenţa anticorpilor IgM contra SARS-CoV-2 apare o linie roşie în zona T1, ceea ce reprezintă test pozitiv.

În timpul testării, anticorpii IgG ai SARS-CoV-2 din probă reacţionează cu antigenul recombinat al coronavirusului din test pentru a forma un complex care este apoi combinat cu anticorpii monoclonali anti IgG uman ce acoperă zona de test în dreptul liniei T2. În prezenţa anticorpilor IgG contra SARS-CoV-2 apare o linie roşie în zona T2, ceea ce reprezintă test pozitiv.

Dacă proba nu conţine anticorpi IgM şi IgG, antigenul recombinat al coronavirusului din test nu se poate combina cu anticorpii monoclonali anti IgM şi IgG uman din zonele T1 şi T2, astel încât liniile roşii nu mai apar.

Indiferent de prezenţa sau absenţa anticorpilor IgM şi IgG din probă, la efectuarea testului trebuie să apară linia de control din dreptul zonei C. Linia roşie de control din dreptul zonei C are rolul de a certifica faptul că:

1. a fost adăugat un volum suficient de probă pe test

2. s-a obţinut o îmbibare corespunzătoare a membranei 

3. reactivii testului răspund la prezenţa probei.

54 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
30.09.2021
Data expirării
30.10.2021

Referințe specifice