Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre

POXCLIN SPRAY CONTRA VARICELEI 100ML

50,00 RON
cu TVA

1 Obiect
30.11.2022
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

Spuma Răcoritoare PoxClin a fost creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafeţe mari de piele. Întinderea unor substanţe vascoase cum ar fi cremele şi unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma Răcoritoare este uşor de întins, fără a provoca aproape nicio fricţiune a zonelor sensibile. Spuma Răcoritoare furnizează un efect instantaneu de răcire a pielii, lucru care calmează senzaţia de mâncărime. Produsul poate fi aplicat de câte ori e necesar pentru a ţine senzaţia de mâncărime sub control.

PoxClin conţine complexul 2QR, un antibatericid  bioactiv. Această substanţă blocantă ajută sistemul imunitar natural al pielii copilului, blocând bacteriile dăunătoare. Antibactericidul din PoxClin este o polizaharidă derivată din planta Aloe barbadensis. Blochează bacteriile dăunătoare din mediul înconjurător şi astfel protejează pielea de atacul lor. Acesta, spre deosebire de majoritatea antibioticelor şi antisepticelor este un proces complet natural şi nu implică substante chimice toxice. 2QR este o alternativă sigură la antiseptice şi antibiotice.

Avantajele Spumei Răcoritoare PoxClin şi ale 2QR:

 

- Nu conţine chimicale dăunătoare şi substanţe toxice

- Blochează bacteriile dăunătoare şi microbii şi îi împiedică să cauzeze infecţii

- Previne formarea de cicatrice

- Accelerează procesul natural de vindecare

- Nu dă rezistenţă

- Nu are efecte adverse negative

- Este non-toxică

- Furnizează un efect de răcorire instantanee pentru o amelioare imediată a simptomelor vărsatului de vânt

- Poate fi folosit pe pielea lezată şi zgâriată

Pentru tratamentul unor suprafeţe mari de piele afectate de vărsat de vânt:

Aplicaţi o cantitate generoasă de Spumă Răcoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de câte ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicaţi spuma uşor pe piele – nu frecaţi. Spuma Răcoritoare PoxClin este o spumă uşoară care va fi imediat absorbită de piele.

Pentru prevenirea cicatricelor: O aplicare mai frecventă a spumei creşte eficienţa. Spuma atenuează senzaţia de mâncărime şi protejează pielea, rezultând o tentaţie mai mică de a se scărpina şi mai puţine infecţii. Este recomandat ca spuma să fie aplicată înaintea schimbării hainelor şi de fiecare dată când e necesară atenuarea mâncărimii.

Recipientul PoxClin cu spumă conţine 100 ml de Spumă 100% naturală. Spuma Răcoritoare PoxClin are o aromă uşoară şi plăcută ca rezultat al extractului de lavandă şi muşeţel.

Ce conţine Spuma Răcoritoare PoxClin®?

• Un dispenser care conţine 100 ml de Spumă Răcoritoare PoxClin®

• Prospect cu informaţii

1 Obiect

Fișă tehnică

Data expirării
30.11.2022

Referințe specifice