Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre
  • Pret redus

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS WET SKIN GEL FLUID CU APLICARE PE PIELE UMEDA SAU USCATA SPF 50+ 250ML

101,50 RON
76,13 RON Salvează 25%
cu TVA

6 Produse
01.10.2021 31.08.2023
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

PROPRIETĂȚI

Potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor, piele intolerantă la soare, intensitate solară foarte ridicată, expunere la soare intensă.

Protecție fotostabilă UVA/UVB foarte ridicată

Protecție optimă SPF 50+ împotriva razelor UVA (mai strictă decât normele europene privind produsele de protecție solară) datorită sistemului patentat de filtrare Mexoplex® asociat cu Apa Termală La Roche-Posay, calmantă și anti-oxidantă.

– Textură ușor de aplicat.

– Textură non-grasă și non-lipicioasă.

– Fără urme albe la aplicarea pe pielea umedă.

EFICIENȚĂ

Inovație Wet Skin: Un gel invizbil care se absoarbe instant în piele și crează un film hidrofobic pe piele pentru a ajuta la respingerea apei.

Protecția SPF se menține chiar și la aplicarea pe pielea umedă.

MOD DE UTILIZARE

Expunerea prelungită la soare este periculoasă. Aplicați produsul înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, mai ales după înotat, transpirat sau uscarea cu prosopul. protejați copiii cu pălărie, tricou și ochelari de soare. Evitați conturul ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

6 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
01.10.2021
Data expirării
31.08.2023

Referințe specifice