Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50 CU ACTIUNE ANTI FOTO-IMBATRANIRE 50ML

112,70 RON
cu TVA

2 Produse
30.11.2023
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50. Noua generație de protecție zilnică anti-rid ce protejează și corectează semnele de îmbătrânire în doar 4 săptămâni. Protecție cu spectru larg și activi dermatologici corectori precum Acid Hialuronic, Niacinamide și Phe-Resorcinol.

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50 este soluția completă împotriva razelor UV, poluare, riduri și pete pigmentare.

PROTEJEAZĂ

Datorită CELLOX-B3 TECH TM cu Mexoryl XL, proiectată să limiteze efectele negative asupra pielii cauzate de razele UVB / UVA, infraroșii de tip A și Poluare. Oferă protecție cu spectru larg, limitează adeziunea particulelor de poluare la piele și protejează de stresul oxidativ indus de poluare și razele infraroșii de tip A.

CORECTEAZĂ

Eficacitate anti-îmbătrânire cu activi dermatologici corectori [Acid Hialuronic Fragmentat + Phe-Resorcinol + Niacinamidă]. Hidratare 24 de ore.

ȘTIINȚA DIN SPATE

După multe decenii de studii, La Roche-Posay a dezvoltat o înțelegere produndă a impactului indus de razele UV asupra pielii, în special când sunt asociate cu poluarea și oxidarea, cauzând afecțiuni vizibile precum pete pigmentare, riduri sau pierderea elasticitații.

În final, am dezvoltat un produs care pe lângă protejarea pielii, corectează de asemenea afecțiunile deja existente, având rezultate dovedite clinic și o textură fără niciun compromis asupra senzorialității.

Testat sub control dermatologic și oftalmologic. Hipoalergenic. Non comedogenic.

EFICIENȚĂ

REZULTATE DUPĂ 4 SĂPTĂMÂNI DE UTILIZARE

-15% Riduri și linii fine*

-26% Pete pigmentare**

+15% Elasticitatea pielii***

*Analiză de imagine instrumentală a vizibilității ridurilor și liniilor fine - 24 de femei

**Test clinic pe vizibilitatea petelor pigmentare - 50 de femei

***Test instrumental - 24 de femei

MOD DE UTILIZARE

Cremă foarte ușoară cu hidratare 24 de ore. Fără uleiuri. Senzație catifelată pe piele. Hipoalergenic. Non comedogenic.

Aplicați uniform pe toată fața în fiecare dimineață ca ultim step din rutina de îngrijire a pielii și înainte de machiaj.

Supra expunerea la soare este o amenințare serioasă asupra sănătății. În caz de expunere intenționată și îndelungată la soare, reaplicați frecvent și generos pentru a menține protecția. Nu oferă protecție 100% împotrvia soarelui. Evitați zona ochilor.

2 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
30.11.2023

Referințe specifice