Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre
  • Pret redus

FORCAPIL ANTI CADEREA PARULUI 30CP

45,00 RON
37,35 RON Salvează 17%
cu TVA

28.02.2024 31.12.2023 31.10.2023 31.03.2024 30.09.2023
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

Descriere

CREȘTEREA PĂRULUI, REZISTENȚĂ.

Forcapil® Anti Căderea Părului a fost special creat pentru a preveni căderea părului – o consecință directă a stresului, oboseala temporară, schimbările hormonale, schimbările de sezon și alți factori externi – restabilește și pousse, mărește rata de creștere a firelor de păr oferind în același timp și rezistență.

Experții noștrii au dezvoltat o formulă inovativă datorită complexului de aminoacizi combinați cu Feriga de păr Venus.

Forcapil® Anti Căderea Părului, cu o triplă acțiune : creșterea părului nou, rata crescută a creșterii părului și rezistență.

Stresul,oboseala temporară,sarcina, schimbările hormonale,schimbările de sezon, și alți factori externi agresivi (soarele, frigul, marea, poluarea, colorarea părului, purtarea pălăriilor sau casca…) sunt factori care pot afecta sănătatea părului.

Părul poate deveni fragil și fără volum, devine mai subțire, mat, fără strălucire și vitalitate, dificil de aranjat – care poate cădea mult mai ușor atunci când este periat.

Noua formulă a fost dezvoltată pentru a satisface nevoile tale : promovează creșterea părului nou,mărește rata de creștere a firelor de păr și îmbunătățește rezistența părului. Conține sulfur aminoacizi precum cisteină și metionină care sunt principalii compuși ai țesutului keratinizat, la fel ca și arginina.

Conține de asemenea vitamine, minerale și extracte din plante, atent selectate de către experții Laboratoarelor Arkopharma :

Feriga Maidenhair sau Feriga de păr Venus (Adantium capillus-veneris) încetinește căderea părului.

Coada calului susține creșterea și rezistența părului.

Vitamin B8 și Zinc care contribuie la menținerea părului sănătos.

Vitamin B9 care contribuie la sintetizarea normala a aminoacizilor.

Vitamin B6 care contribuie la sintetizarea normala a cisteinei și reglează activitatea hormonală.

Vitamin D3 este implicat în procesul de diviziune celulară.

Cuprul participă la pigmentarea normala a părului.

INGREDIENTE

L-cisteină - Extract din partea aeriană a ferigii de păr Venus (Adiantum Capilllus – Veneris L.) – L-metionină - agent de volumizare: celuloză – Pulbere din partea aeriană din Coada-calului (Equisetum Arvense L.) – Modified potato starch - agent antiaglomerant: mono- și digliceride ale acidului gras și acid stearic – Oxid de zinc - Vitamina B5 - Vitamina B6 - L- arginină - Vitamina D3 – carbonat de cupru - Vitamina B8 - Vitamina B9.

Agent de acoperire de origine vegetală: Hidroxipropilmetilceluloză, celuloză, acid stearic, hidroxipropilceluloză – Agent de încărcare : Carbonat de calciu – Agent de colorare: caramel concentrat de măr (Malus domestica Borkh.), Coacăze negre (Ribes nigrum L.) și Ridiche (Raphanus sativus L.).

Fișă tehnică

Data expirării
28.02.2024
Data expirării
31.12.2023
Data expirării
31.10.2023
Data expirării
31.03.2024
Data expirării
30.09.2023

Referințe specifice