Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre
  • Pret redus
  • Nou

LABO CRESCINA HFSC 100% 500 WOMAN 10+10FIOLE

425,00 RON
382,50 RON Salvează 10%
cu TVA

1 Obiect
31.08.2025
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC 100% este un tratament cosmetic complet de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. 

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% (fiole brune) ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului. 

CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (fiole transparente) este potrivit pentru prevenirea si combaterea cauzelor fiziologice – nu patologice – ale caderii parului.

Tratamentul complet combina cele doua preparate si este adecvat in cazul pierderii densitatii parului datorate caderii parului. Formula specifica pentru femei.

Indicatii: Crescina Tratament complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC Formula 100% - 500 este recomandat in stadiile medii de pierdere a densitatii parului si caderea parului in stadiu serios.

Mod de utilizare:  Crescina HFSC 100% Tratament Complet este format din 10 fiole de Crescina Re-Growth HFSC 100% si 10 fiole de Crescina Anti-Hair Loss HSSC. Fiecare fiola contine 3,5 ml de preparat. Fiolele Crescina trebuie aplicate alternativ, timp de 5 zile consecutiv pe saptamana, urmate de o pauza de 2 zile. Fiecare cutie cu 10+10 fiole este suficienta pentru o cura de o luna. Se recomanda a se utiliza minimum 2 luni si repetarea tratamentului de doua/trei ori pe an.

Prezentare: 10 fiole Re-Growth + 10 fiole Anti-Hair Loss

1 Obiect

Fișă tehnică

Data expirării
31.08.2025

Referințe specifice