Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre
  • Pret redus

LABO CRESCINA HFSC 100% 500 MAN 20 FIOLE

504,00 RON
453,60 RON Salvează 10%
cu TVA

1 Obiect
31.03.2024
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

Crescina Re-Growth HFSC - Formula 100% este un produs cosmetic pentru uz topic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere. Actioneaza doar in cazul in care bulbii pilosi nu sunt complet atrofiati.

Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere, in cazul in care bulbii pilosi nu sunt complet atrofiati.

Favorizeaza cresterea fiziologica a parului - eficient la 100% din subiectii testati.

  Formula speciala pentru barbati- pentru scalp cu par rarit - Stadii medii de pierdere a densitatii parului. 

Indicatii:

Pentru scalpul cu par subtiat - Stadiile medii de pierdere a densitatii parului.

  Contine nucleul brevetat Crescina Re-Growth (cisteina, lizina si glicoproteina), care favorizeaza cresterea fiziologica a parului. O parte a principiilor active brevetate (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) sunt introduse in transportari specifici care permit eliberarea lor treptata si continua la nivelul scalpului. 

  Formula specifica pentru barbati. 

Recomandat in cazuri de par cu densitate scazuta si caderea parului din cauze fiziologice (nu patologice). Nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati.

Mod de utilizare si prezentare:

Crescina HFSC 100% Tratament complet este format din 20 fiole de Crescina Re-growth HFSC 100%. Fiecare fiola contine 3.5 ml de preparat si este adecvata pentru utilizarea alternativa in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile.

Cele 20 de fiole incluse in cutie sunt pentru o cura de o luna. 

Recomandat in cazuri de par cu densitate scazuta si caderea parului din cauze fiziologice - nu patologice. Nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati. 

Eficient la 100% din subiectii testati: rezultat dupa 4 luni de teste clinice in vivo/instrumentale dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo asupra unui numar de 46 de subiecti (23 au utilizat produsul Crescina HFSC si 23 placebo). 

6.300 noi fire de par crescute: in baza analizei matematice a rezultatelor medii verificate pe o suprafata de 1 cm2 si extinse la intreaga suprafata a scalpului (circa 600 cm2) se poate calcula o medie de 6.300 noi fire de par crescute dupa 4 luni de utilizare Crescina HFSC 100%. 

 Fiecare fiola de Crescina HFSC 100% contine 3,5 ml de preparat si este adecvat pentru uz zilnic in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile (de exemplu, primele 5 zile din saptamana). Fiecare cutie cu 20 fiole este pentru un tratament de o luna (care poate fi repetat de mai multe ori pe an). Se recomanda minimum un tratament de 2 luni.

1 Obiect

Fișă tehnică

Data expirării
31.03.2024

Referințe specifice