Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre

DERMATROFIN UNGUENT 50G IRCON

16,50 RON
cu TVA

20 Produse
31.12.2021 30.06.2023
 

Plată online cu cardul

 

Livrare la domiciliu

 

Rezervare în farmacia preferată

Produsul Dermatrofin este un unguent cu actiune epitelizanta, bacteriostatica si bactericida si are urmatoarea compozitie: helianthy oleum (ulei din floarea-soarelui), cera alba, calendula officinalis, imidazolidinyl urea, tocopheryl acetate.

Dermatrofin unguent stimuleaza procesele de epitelizare de la nivelul plagilor arse sau plagilor post operatorii sau a celor rezultate in urma diferitelor leziuni traumatice.

Procesul de epitelizare include doua mecanisme: proliferarea tesutului conjunctiv si formarea de celule epiteliale la nivelul leziunii.

Dermatrofinul este destinat tratamentului plagilor rezultate in urma diferitelor procese combustionale care sunt incadrate in arsuri de gradul I (arsuri solare) si arsuri de gradul II sau arsuri de gradul III, dar de intindere limitata; de asemenea, este indicat pentru a grabi procesul de cicatrizare in plagi ale tegumentelor secundare interventiilor chirurgicale sau diferitelor traumatisme. Mai este indicat pentru ingrijirea tegumentelor deshidratate sau imbatranite, tratamentul escarelor, ingrijirea nou nascutilor si sugarilor.

Mod de intrebuintare:

Dupa toaleta locala a plagii, se aplica un strat subtire de unguent masandu-se usor zona pentru intinderea uniforma, avand in prealabil pusa o manusa sterila. Apoi, se aplica un strat de hartie sanitara, in prealabil sterilizata, dupa care se trage o fasa de tifon pentru fixare. Pansamentul se schimba o data sau de doua ori pe zi, in functie de starea locala, utilizand acelasi procedeu de aplicare. Hartia sanitara protejeaza tesutul de neoformatie si permite indepartarea cu usurinta a pansamentului.

20 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
31.12.2021
Data expirării
30.06.2023

Referințe specifice