Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

IVATHERM MULTIPERFORMANCE CREMA HIDRATANTA DE FATA 50ML

85,00 RON
cu TVA

3 Produse
30.09.2022 31.05.2022 28.02.2023 01.12.2020 31.12.2021
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

MULTI-PERFORMANCE Crema hidratanta  asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali). Hidroxiceramidele cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii (corneocite) determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate. Acidul hialuronic, supranumit "buretele molecular" are o remarcabila putere hidratanta .Totodata asigura controlul transferului de proteine,enzime si hormoni avand astfel un remarcabil rol protector al pielii. Uleiul de Borago bogat in acizi grasi polinesaturati determina restaurarea barierei epidermice protectoare, limitand pierderile transepidermice de apa. Untul de Karite extras din nucile arborelui de Karite(Shea), este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatorii. Bogat in fitosteroli si vitamine ( A, E, C) are rol eutrofic, calmant si hidratant. Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karitecompletand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru fata. Apa Termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale cremei hidratante multiperformante Ivatherm. Aplicati dimineata si seara pe fata, conturul ochilor si gat. Constituie o excelenta baza de machiaj. Inchideti bine borcanul dupa utilizare.

3 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
30.09.2022
Data expirării
31.05.2022
Data expirării
28.02.2023
Data expirării
01.12.2020
Data expirării
31.12.2021

Referințe specifice