Newsletter

Fii primul care află de reducerile noastre
  • Pret redus

MARATON FORTE 20 CAPS PARAPHARM

198,00 RON
158,40 RON Salvează 20%
cu TVA

6 Produse
30.09.2022
  • Plată online cu cardul Plată online cu cardul
  • Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
  • Rezervare în farmacia preferată Rezervare în farmacia preferată

Indicații: Erecții de mai lungă durată și mult mai ferme. Senzație de tinerețe și vigoare. Atracție sexuală mărită. Plăcere sexuală superioară. Efectul acestui supliment nutritiv se va simți de la prima administrare, de aceea nu este necesară folosirea curativă, însă cu administrări repetate se pot obține efecte net superioare în timp. Acest produs 100% natural, se bazează pe combinarea științifică ale celor mai prețioase plante medicinale asiatice și sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebită și efectul imediat al acestui produs constă în folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obținute cu tehnologii de extracție de ultimă generație.

Contraindicații: Produsul este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace grave și în general când efortul fizic este contraindicat.

Compoziție: O capsulă conține extracte de: Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Mod de administrare: Se recomandă consumul ocazional de 2 capsule/zi, într-o singură doză cu mult lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Doza se poate dubla dar nu se recomandă depășirea cantității de 4 capsule/24 ore, aceasta neavând efect suplimentar.

6 Produse

Fișă tehnică

Data expirării
30.09.2022

Referințe specifice