Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Tranzactiile online realizate in paginile securizate PayU prezinta un nivel de siguranta conform standardelor internationale.

Toate operatiunile se desfasoara intr-un mediu sigur, certificat VISA si MasterCard, care protejeaza confidentialitatea datelor. Fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare iar apoi manual in cazul unor suspiciuni, de catre o echipa dedicata PayU. Astfel este eliminat orice risc de folosire frauduloasa a unui card. De asemenea, datele introduse in timpul procesului de comanda sunt transmise intr-un mediu criptat folosind o conexiune SSL (128 biti). Serverele de tranzactionare sint scanate zilnic de catre McAfee Secure impotriva vulnerabilitatilor cunoscute. Prezenta logo-ului McAfee Secure certifica faptul ca serverul indeplineste standardele de securitate McAfee Secure. Ca dovada a inaltului nivel de securitate asigurat de mediile noastre de procesare sta si certificarea PCI DSS detinuta de PayU. Standardul PCI DSS a fost dezvoltat de un consortiu format din MasterCard WorldWide, Visa INC, American Express, Discover Financial Services si JCB International si reprezinta cel mai important standard de securitate din industria platilor prin card.