Website-ul nostru folosește cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a observa preferințele de navigare ale vizitatorilor, pentru a facilita comunicare și pentru a analiza traficul online.
Apăsând ”Accept” sau navigând pe pagina noastră, acceptați utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina noastră despre 
Protecția datelor personale

inchide

Sănătatea ta, pasiunea noastră.

Farmaciile Axa Farm au fost înfințate în anul 2000, din pasiune pentru sănătate și din convingerea că putem oferi produse și servicii de calitate, la un preț corect. În tot ce facem, punem interesul pacientului pe primul plan, oferind consultanță și tratament personalizate pentru nevoile dumneavoastră. 

Misiune

Încă de la început, ne-am asumat misiunea de îmbunătăți starea de sănătate a tuturor celor care ne trec pragul și de a contribui la crearea unui sistem medical mai performant.

Valori

Calitate. Autenticitate. Profesionalism. Acestea sunt valorile care definesc întreaga activitate a farmaciilor Axa Farm. Ne angajăm să oferim numai produse de calitate, autorizate de Ministerul Sănătății și care respectă legislația europeană și să adresăm fiecare pacient cu respect și profesionalism.

Echipa

Credem în oameni. De aceea investim constant în echipa Axa Farm, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de fiecare dată de sfaturi și tratamente adecvate, la cele mai înalte standarde.